Descarca brosura Georgia
in format .PDF


0236 . 818 . 122
0744 . 793 . 101

Silozuri metaliceSunt confectionate din tabla zincata asamblate cu suruburi si etansate cu silicon intre placi. Silozurile includ: ventilame aerare pe o suprafata de minim 15% din total arie siloz, scara de acces pe exteriorul cilindrului cat si pe interiorul acestuia, usa de acces pe cilindru si pe acoperis cu nacela de stationare la streasina, acoperis inclinat la 30 grade pentru o umplere cat mai buna a silozului, scara cu trepte pe acoperis pentru a putea ajunge la gura de incarcare din varful silozului, tuburi de decompresie. Clasificare:

Silozuri metalice cu fund conic, cu o inclinatie de 45 grade ce se autocurata, recomandate in special semintelor de cereale si plante tehnice dar nu numai. Acest tip de silozuri pot ajunge pana la o capacitate de 250t (densitatea de 750kg/mc). Silozurile de pana in 50t pot fi montate pe suport cu acces auto sub acestea, fiind folosite in eficientizarea livrarii de cereale in liniile de stocare.

Silozuri metalice cu fund plat cu capacitati ce ajung la 2000t destinate pentru stocarea de cereale, prevazute cu sistem de aerare la baza silozului si optional cu sistem de monitorizare temperatura.
Galerie silozuri metalice
Galerie foto silozuri Georgia


Subansamble silozuri metalice
  1. Pasarele pentru transportoarele aflate pe varful silozului—confectionate din tabla zincata cu podea antiderapanta asigura sustinerea transportorului din metru in metru
  2. Suporti pasarela pe cilindru—confectionati din tabla zincata cu o rigiditate foarte buna asigura sustinerea pasarelei
  3. Suport pasarela pe varful silozului—confectionati din tabla zincata se monteaza pe varful silozurilor metalice pentru sustinerea pasarelelor. Acestea sunt nedecupate deasupra permitand utilizarea oricarui tip de sibare de descarcare.
  4. Suport sustinere elevator—conlectionat din materiale laminate, imbinate cu ajutorul placilor de legatura si a suruburilor asigura sustinerea elevatoarelor cu inaltimi mari, facand facila si amplasarea de platforme de repaos.
  5. Sistem de monitorizare temperatura—ce poate fi cu citire automata (cu ajutorul plc-urilor si cu interfata touch screan) sau manuala (facuta de catre operator cu ajutorul comutatoarelor cu canale multiple) a tuturor senzorilor aflati pe cablurile de temperatura din siloz