Descarca brosura Georgia
in format .PDF


0236 . 818 . 122
0744 . 793 . 101

Selectoare seminte cerealeSelectoarele de seminte sunt destinate liniilor de conditionat si procesat samanta din cereale si plante tehnice. Selectoarele se pot clasifica astfel:

Selectoare de seminte circulare
i. Toate precuratitoarele prin inlocuirea sitelor si dotarea acestora cu convertizoare de frecventa pentru a avea controlul turatiei
ii. Cieculare pe 3 etaje—utilaj echipat cu 6 site ce lucreaza doua cate doua cu o suprafata totala a sitelor de 9.96mp. Produsul circula de sus unde intra in prima sita unde sunt inlaturate resturile mici, de aici produsul ajunge pe a 2-a sita ce are o inclinatie inversa si se obtine un prim calibru de produs. Mai departe produsul intra pe nivelul inferior, cel de al3-lea unde se obtine calibru 2 de produs si in capat ajung produsele mari. Acest utilaj are o capacitate de 2-3t/h.

Selector vibrator de seminte — este asemanator cu precuratitorul vibrator insa are suprafata totala de site de 4mp. Capacitatea este de 1-2t/h

selector vibrator
Galerie foto selectoare


Masa densimetrica (gravitatoare) — utilaj destinat selectarii produselor dupa greutatea specifica nu dupa forma asa cum procedeaza selectoarele cu sita. Gravitatoarele folosesc atat vibratia mesei,controlata de convertizor de frecventa, cat si o perna de aer ce suspenda usor produsul. Gravitatoarele se pot clasifica dupa tipul pernei de aer astfel:
i. Gravitator vacuumatic—acest tip de gravitator este dotat cu o hota prin care se aspira aer din incinta unde este amplasat pe sub masa vibratoare astfel realizandu-se suspendarea produsului.
ii. Gravitator presiune—acest tip de gravitator impinge aer din incinta in masa de produs.


Trioare de seminte — folosite pentru inlaturarea sparturii transversala la cereale si inlaturare betelor din floarea soarelui si a boanelor mici atunci cand sunt folosite in baterie de doua.