Descarca brosura Georgia
in format .PDF


0236 . 818 . 122
0744 . 793 . 101

21.03.2016 - ANUNT PUBLIC


"S.C. Georgia Business Company S.R.L. anunta publicul interesat asupra deciziei APM Galati de incadrare fara evaluare de mediu a Planului Urbanistic Zonal "Modificare A.C. nr. 176/17.09.2014 conditionat de elaborare PUZ", amplasat in Tecuci, Str. Republicii, Nr. 1, judetul Galati. Motivele care au stat la baza luarii acestei decizii au fost:
- zona studiata in cadrul planului mentionat nu face parte dintr-o arie naturala protejata declarata conform legislatiei in vigoare;
- implementarea obiectivului planului nu va determina efecte negative ireversibile si nici efecte de natura transfrontiera;
- efectele implementarii planului nu implica riscuri pentru sanatatea umana sau mediu. Decizia finala a etapei de incadrare se afla postata pe site-ul A.P.M. Galati http://apmgl.anpm.ro la: Reglementari -> Avizul de mediu -> Decizii etapa de incadrare."

ARHIVA ANUNTURI

FINALIZARE COMPLEX SILOZURI PENTRU CEREALE


Georgia Business Company a predat benefiaciarului SC AGRI DELTA SERV Braila un complex de silozuri pentru cereale cu o capacitate de peste 28.000 tone

Georgia Business Company a finalizat si predat beneficiarului SC Agri Delta Serv Braila un complex de silozuri pentru cereale de dimensiuni variabile cu o capacitate totala de peste 28.000 de tone.

Multumim partenerilor nostri de la Agri Delta Serv pentru incredere si colaborarea excelenta pe parcursul realizarii proiectului si le uram recolte cat mai imbelsugate!


  vezi galeria foto cu realizarea amsamblului de silozuri pentru cereale pentru SC Agri Delta Serv Braila


   

INDAGRA FARM 2013


Georgia Business Company participa la expozitia internationala INDAGRA FARM 2011

In perioada 19 - 23 octombrie 2013 se va desfasura la ROMEXPO, cea de a - XVIII – a editie a INDAGRA FARM - expozitie internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii si zootehniei Profitând de aceasta ocazie, societatea noastra S.C Georgia Business Company SRL va prezenta în cadrul standului propriu ultimele noutati cu privire la produsele si serviciile noastre, interesul manifestat fiind peste asteptari.

Ne bucuram acum sa va anuntam scoaterea pe piata a liniei de însacuire si a silozurilor metalice. Personalul din departamentul tehnic va fi prezent in timpul expozitiei pentru a discuta si demonstra caracteristicile noilor produse.
Prezenta societatii noastre ca expozant la acest târg se înscrie în strategia noastra de a participa si la târgurile regionale pentru a fi cât mai aproape de clienti si de a-i tine la curent cu ultimele noutati cu privire la produsele noastre.[citeste tot]


      vezi standul nostru la Indagra
siloz metalic
Siloz metalic

Sunt confectionate din tab- la zincata asamblate cu suruburi si etansate cu silicon intre placi.Silozurile includ: ventilame aerare ..

[citeste mai mult]
linie insacuire
Linie procesare seminte

Linie procesare samanta cereale si floarea soarelui compusa din receptie, precuratitor, selector, trior (in baterie de 2 pentru ..

[citeste mai mult]