Descarca brosura Georgia
in format .PDF


0236 . 818 . 122
0744 . 793 . 101

Georgia BC e prezenta la INDAGRA FARM 2011


In perioada 19 - 23 octombrie 2011 se va desfasura la ROMEXPO, cea de a - XVI – a editie a INDAGRA FARM - expozitie internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii si zootehniei Profitând de aceasta ocazie, societatea noastra S.C Georgia Business Company SRL va prezenta în cadrul standului propriu ultimele noutati cu privire la produsele si serviciile noastre, interesul manifestat fiind peste asteptari.

Ne bucuram acum sa va anuntam scoaterea pe piata a liniei de însacuire si a silozurilor metalice. Personalul din departamentul tehnic va fi prezent in timpul expozitiei pentru a discuta si demonstra caracteristicile noilor produse.

Vom fi onorati sa primim vizita Dumneavoastra la standul nostru de pe Platforma Exterioara Nr.5( vis-a-vis de intrarea în Pavilionul nr. 29) unde vom prezenta o gama bogata de solutii in domeniul instalatiilor agricole ventilatoare, snecuri si alte produse proprii , alaturi de noutatile noastre : linia de însacuire si silozul metalic.Prezenta societatii noastre ca expozant la acest târg se înscrie în strategia noastra de a participa si la târgurile regionale pentru a fi cât mai aproape de clienti si de a-i tine la curent cu ultimele noutati cu privire la produsele noastre.